Юлія Тимошенко зустрілася з Послом Канади

У середу, 18 листопада, Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко провела зустріч з Послом Канади в Україні Ларисою Ґаладзою.

Сторони обговорили політичну та соціально-економічну ситуацію в Україні й питання співробітництва між Україною та Канадою.

Окремо сторони обговорили ситуацію з поширенням коронавірусу у світі та в Україні. У цьому зв‘язку Юлія Тимошенко наголосила на важливості комунікації всередині суспільства в нашій державі та з іншими країнами, і виклала своє бачення першочергових кроків, які необхідно вжити для стримання поширення цієї хвороби. Зокрема, вона звернула увагу Посла на ініційовану «Батьківщиною» постанову №4228 про заходи протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) та захисту всіх систем життєдіяльності країни від негативних наслідків пандемії та нових біологічних загроз, яку у жовтні підтримали 308 народних депутатів – представники усіх фракцій та груп.

Йшлося також про ситуацію на Сході нашої держави та питання, пов’язані з анексією Криму. У цьому зв’язку Юлія Тимошенко подякувала Канаді за підтримку України та допомогу, яку вона надає нашому народові.

У свою чергу Посол наголосила, що Канада підтримувала і підтримуватиме надалі незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

У зустрічі також брав участь заступник Голови партії «Батьківщина», перший заступник Голови Комітету ВРУ у закордонних справах Григорій Немиря.