Зеленогірська громада на Одещині піклується про здоров’я дітей

В Зеленогірській громаді Одеської області, яку очолює «батьківщинівець» Олексій Стоцький, усі навчальні заклади забезпечені засобами індивідуального захисту за рахунок місцевих підприємців та депутатів.

До дня першого дзвоника голова Зеленогірської селищної ради Олексій Стоцький разом з депутатом Костянтином Бодяном та заступником Директора ТОВ «НВП «Агро-Ритм» Вадимом Стоцький відвідали навчальні заклади громади для перевірки готовності до нового навчального року в умовах карантину і передали засоби індивідуального захисту керівникам даних закладів.

Окрім того, за ініціативи Олексія Стоцького, вже замовили наступні партії ЗІЗ для усіх соціальних об’єктів громади.

Голова громади Олексій Стоцький зауважив, що на найближчій сесії ОТГ будуть розглянуті питання стосовно фінансування інтерактивних дошок для усіх перших класів громади

«Плануємо співфінансування харчоблоків в Зеленогірській ЗОШ та Ясенівському НВК, також громада вже прийняла участь в співфінансуванні шкільного автобуса. Найближчим часом всі без виключення шкільні та дошкільні заклади Зеленогірської ОТГ отримають додаткові пакети ЗІЗ та засобів гігієни» — розповів Олексій Стоцький.